SNUFFELSOFT: 
   waarom ... daarom

 

 

Op de barricades van vernieuwing in het onderwijs sinds mei 68, houd ik me bezig met implementatie van het werken met computers sinds 1985. 

Ik wil leerkrachten en kinderen in de laatste jaren van mijn loopbaan eenvoudige programma's bieden die vlug inzetbaar zijn en taakgerichte automatisatie integreren.

Ik weet als ICT co÷rdinator maar al te goed dat software veel geld kost. Daarom heb ik op 50 jarige leeftijd een avondcursus (2jaar) gevolgd en maak nu eenvoudige werkjes in Visual Basic die door iedereen gebruikt mogen worden. 

Mijn computer en Internetverbinding krijg ik nog niet van het ministerie van onderwijs en daarom krijg ik steun van enkele particulieren en firma's, vandaar de sponsorboodschap bij het opstarten. Jouw steun is ook nodig om in de toekomst verder te werken, registreer je daarom vandaag nog.

Je mag de werkjes verspreiden onder de kinderen. Je mag jouw kosten van de cd rom aanrekenen maar geen meerwaarde vragen voor de software zelf. Houd rekening met de beperking dat de programma's niet ontworpen zijn voor 14 inch schermen. Ik draai ze op school onder windows 95 en 98 met een technische aanpassing .  Onder windows 2000 en xp werken ze perfect.